Bun venit copilărie

Creştem şi ne maturizăm din ce în ce mai repede...uităm să ne trăim copilăria. Ne dorim „să fim mari”, să putem să facem unele lucruri care nu ni se permit atunci când suntem consideraţi a fi „copii”. Dar vin momente când ne dorim să ne întoarcem la copilărie, să fim alături de părinţi, fraţi şi surori, alături de bunici şi, mai ales, să avem timp doar pentru noi. Acest mic blog vine în ajutorul tuturor celor care sunt deja copii dar şi al celor care vor să fie din nou copii. Aici, vom învăţa cum să desenăm sau să pictăm, cum să modelăm în lut sau să coasem modele populare româneşti; vom citi snoave, poveşti sau pozne, toate realizate de artişti sau meşteri populari români. Alături vom avea un întreg colectiv al Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, colectiv ce doreşte să ajute copiii dar şi adulţii să descopere sau să redescopere tradiţiile şi meşteşugurile româneşti.

marți, 7 iulie 2015

ALĂPTAREA, NEALĂPTAREA & DIVERSIFICAREA, dezbatere, 19 iulie, ora 11.00



Vă invităm duminică  19 iulie, ora 11.00
la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti"  pentru  dezbaterea

ALĂPTAREA, NEALĂPTAREA & DIVERSIFICAREA”

Evenimentul se înscrie în seria întâlnirilor de suport pentru alăptare și alte provocari maternale, proiectul "INIȚIATIVA PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ ȘI MAI FRUMOASĂ" și nu este unul “by the book” ci este unul original comunicând experiența, frumusețea și bucuria maternitatii. Mămici, tătici, copilași, bunici și toți cei interesați sunteti bineveniti!

Întâlnirea va avea loc la sala Victor Ion Popa, sos. Kiseleff 30, sect 1, stația de autobuz, liniile: 131, 331, 335, 205, iar după eveniment, curtea Muzeului Satului vă stă la dispoziție pentru descoperirea si redescoperirea monumentelor reprezentative pentru patrimoniul cultural național dar şi pentru IARMAROC DE SF. ILIE ŞI FESTIVALUL SĂ FIM COPII ÎNCĂ O ZI, EDIŢIA A II-A.

În incinta Muzeului este interzis fumatul și orice forma de foc deschis!

Participanții vor plăti taxa de intrare în muzeu – 10 lei/adult, 5 lei/pensionar, 2,5 lei/elevi, studenti.

Pentru înscriere este necesar să trimiteți un e-mail la contact@attct.ro


Organizator: Georgeta Musat, moasa, specialist și formator in alaptare, consultant IBCLC, Asociația Totul Pentru Tine și Copilul Tău - Academia de Alaptare

Asociația de educație parentală “Totul Pentru Tine și Copilul Tău - Academia de Alaptare” protejează și susține valorile familiei prin sprijin efectiv, informații bazate pe dovezi și educație și este primul ONG de profesioniști în alaptare din România, recunoscut internațional