Bun venit copilărie

Creştem şi ne maturizăm din ce în ce mai repede...uităm să ne trăim copilăria. Ne dorim „să fim mari”, să putem să facem unele lucruri care nu ni se permit atunci când suntem consideraţi a fi „copii”. Dar vin momente când ne dorim să ne întoarcem la copilărie, să fim alături de părinţi, fraţi şi surori, alături de bunici şi, mai ales, să avem timp doar pentru noi. Acest mic blog vine în ajutorul tuturor celor care sunt deja copii dar şi al celor care vor să fie din nou copii. Aici, vom învăţa cum să desenăm sau să pictăm, cum să modelăm în lut sau să coasem modele populare româneşti; vom citi snoave, poveşti sau pozne, toate realizate de artişti sau meşteri populari români. Alături vom avea un întreg colectiv al Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, colectiv ce doreşte să ajute copiii dar şi adulţii să descopere sau să redescopere tradiţiile şi meşteşugurile româneşti.

marți, 28 mai 2013

Eveniment caritabil pentru ADRIAN DOGARU, 1 - 2 iunie 2013




Dragi prieteni,


Adrian Petru, baietelul lui Adrian si Gabi Dogaru, are nevoie de ajutorul nostru.

Acum o luna lui Adrian Petru Dogaru, in varsta de 5 luni, i-a fost descoperit la un banal control la sold un neuroblastom (tumora maligna a glandei supra-suprarenale). Intrucat aceasta este o afectiune foarte rara, iar un diagnostic, si mai ales un tratament adecvat nu poate fi oferit in tara, Adrian si Gabi Dogaru plecat  de urgenta in Germania, pentru a se putea face investigatiile specializate necesare. In urma analizelor, s-a constatat ca boala a avansat foarte rapid, ajungand intr-o luna la stadiul IV si s-a recomandat inceperea urgenta a tratamentului care sa permita o operatie ulterioara. Suportul medical de care este nevoie in acest caz este unul foarte particular si foarte scump.

Suma necesara estimata la acest moment, pentru operatie si tratamentul ulterior, este de 150.000 Euro.

Adrian Petru va fi nevoit sa stea internat intr-un spital din Germania 9 luni pentru a fi supus intregului tratament. Pe langa costurile destinate procedurilor medicale, pe toata perioada internarii, familia va avea nevoie de sprijin financiar si pentru medicamente si spitalizarea mamei.

Toti cei care vor sa faca diferenta pentru Petru Adrian pot dona in conturile:
RO22ingb0000999900919881 ron,
RO95INGB0000999901538785, euro, cod swift INGBROBU, Dogaru Roxana Gabriela.

http://savepetru.wordpress.com/

Multumim!